Cotting Group – Det nya året

Under de senaste två åren har Cotting varit tvungen att möta denna pandemi, världen har förändrats och vi är alla ivriga efter något nytt och ett verkligt behov av optimism.

En av huvudformerna för kommunikation är färgernas språk. Precis som under tidigare år avslöjade Pantone sin trendiga färg för året som kommer. I år skapades en ny färg för att i tidsandan symbolisera de förändringar vi går igenom. Denna nya blå nyans med inslag av rött/violett (Very Peri) återspeglar innovationen och transformationen som äger rum på global nivå. Dessutom är denna färg ett uttryck för en livlig och glad attityd och är en dynamisk närvaro som främjar skapande och fantasi.

I andan av denna dynamik har Cotting infört en process av innovation och anpassning som fortsätter att möta dina behov. Utöver våra befintliga sortiment erbjuder vi även lösningar för tryck, ådring och e-textil för att gå ännu längre in i anpassning och morgondagens värld.

I år vill vi utöka vårt utbud av tekniska och miljövänliga lösningar och erbjudanden för att göra dina projekt unika och skilja sig från dina konkurrenter.

Läs mer på Cottings webbsida.